Apartament 3 camere str. Tineretului COMISION 0%

51.200 € (813 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX15452
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă63 mp suprafaţa construită74 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+3E băi1 tip imobilapartamente actualizat la01.08.2018

Descriere


RE/MAX Best va propune in EXCLUSIVITATE cu comision 0% la cumparare, într-un imobil nou, un apartament cu 3 camere situat pe strada Tineretului, o zonă rezidențială din Florești.
Apartamentul, aflat la parter, oferă ambianța ideală a unei locuințe primitoare și luminoase, având o suprafață utilă de 63 mp. Acesta este constituit dintr-un spatios living cu bucatarie, două dormitoare, hol și o baie.
În susținerea intereselor dumneavoastră apartamentul beneficiază de loc de parcare, de asemenea este finisat și utilat modern. În privința confortului termic, imobilul este construit din caramidă, este izolat, dispune de centrala termica si geamuri termopan.
Poziționarea favorabilă este susținută de accesul facil spre punctele de interes, în imediata apropiere fiind Profi, farmacie și alte magazine alimentare, iar stația mijloacelor de transport în comun se află la doar câteva minute.
Toate acestea determină ca achiziționarea să fie avantajoasă atît pentru investiție cît și în scop personal.
Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat!
Pentru mai multe informații și o posibilă vizionare aștept să mă contactați!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare