Apartament cu 3 camere semifinisat in ansamblu nou de vânzare

38.000 € (691 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX10731
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă55 mp suprafaţa construită64 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+4E băi2 tip imobilapartamente actualizat la22.03.2018

Descriere


Situat in Floresti , Cluj in zona de sus a strazii Eroilor , – Complexul va propune spre achizitie apartamente cu 2 si cu 3 camere, finalizate anul acesta.
AVANTAJE INCONTESTABILE PENTRU VIITORII PROPRIETARI:
- standarde de calitate inalta la solutiile si materialele alese, pentru a conferi calitate,confort si durabilitate intregului ansamblu costruit.
- pozitie privilegiata, intr-un cadru linistit si o zona aerisita, aproape de viitoarele zone de joaca si agrement din Floresti.
- acces asigurat pe un drum de servitute asfaltat
- acces facil catre toate punctele de interes ale zonei si catre zona centrala a Florestiului, la doar citeva minute de mers fata de statii ale mijloacelor de transport in comun si magazine locale.
- doua apartamente cu 2 camere ramase disponibile in imobil, parter si etaj 2, decomandate (preturile la cerere pentru fiecare model)
- apartamentul de la etajul 2 este finisat - zugravit, faianta, gresie, parchet.
- 11 apartamente cu trei camere
- 55 mp. suprafata utila plus 9.40 mp balcon - total 64.25 mp
- apartamentele beneficiaza de o impartire agreabila si utila in acelasi timp, cu bucatarii in varianta "deschisa" , cu locuri de depozitare, zona de zi si zona de odihna bine delimitate, luminoase si spatioase
-fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare suprateran - 1500 eur+TVA.
- comunitate restrinsa (sunt doar 18 apartamente in imobil); curte amenajata .
Stadiul lucrarilor este unul avansat, apartamentele fiind deja in mare parte terminate , cu termen de predare in lunile noiembrie-decembrie ale acestui an.
Va invitam sa programati o vizita de prezentare la fata locului, pentru a va convinge ca cele 13 apartamente ramase disponibile la vinzare, care compun imobilul, 2 cu doua camere si 11 cu trei camere reprezinta cea mai buna alegere imobiliara din zona.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare