Apartament de Lux cu 3 camere in Strand, Sibiu

500 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Sibiu, Strand
  • ID proprietate: RMX14871
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă70 mp suprafaţa construită84 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / P+4E băi2 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la23.04.2018

Descriere


REMAX XUX va ofera spre inchiriere un apartament de LUX cu 3 camere, decomandat, cu o suprafata utila de 84 mp, Imobilul se afla la etajul 3, intr-un bloc cu regim de inaltime P+E4, acesta fiind dotat cu lift, interfon, sistem de supraveghere video, loc de parcare.
Imobilul este compus din 2 dormitoare ( fiind dotate cu TV, dressing), living spatios si luminos, bucatarie, dressing, 2 holuri, 2 bai, 1 terasa . În susținerea confortului termic, imobilul este izolat ( izolatie exterior de 10 cm) deține centrală termică proprie, aer conditionat și geamuri termopan. Imobilul, ofera chiriasilor acces rapid in toate zonele de interes ( institutii bancare, mijloace de transport in comun, supermarket-uri, farmacii, cabinete medicale, centru, mall, hipermaketuri, scoli, gradinite, etc). Apartamentul se inchirieaza complet mobilat si utilat la pretul de 500 euro/luna + 1 garantie.
Nu pierdeti ocazia de a fi noul chirias! Aceasta oferta este pretabila unui cuplu, familii sau unui om de afaceri care cauta un apartament de Lux intr-o zona rezidentiala, imobilul se inchirieaza pe termen lung.

Pentru orice informatii cu privire la inchiriere, contactati-ma cu incredere 0751908906 , va stau cu drag la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare