Inchiriere Duplex-Penthouse Primaverii-Parc Bordei

3.000 €/lună (12 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Primaverii
  • ID proprietate: RMX13995

Caracteristici


suprafaţa utilă428 mp camere3 dormitoare2 etaje4+5 / D+P+5E băi3 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la04.04.2018

Descriere


Construiti-va caminul in acest apartament deosebit, modern si luminos!

Acest duplex spectaculor are o suprafata absolut ametitoare, 428 mp, este de tip duplex si se intinde pe etajul patru si cinci al imobilului ce a fost construit in anul 2009. Este decomandat si include trei camere, trei grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si doua terase, una la nivelul inferior si una la cel superior. Apartamentul nu este mobilat.

Veti beneficia de un living cu adevarat grandios, un adevarat open-space. Spatii de depozitare incapatoare sunt ingenios integrate in arhitectura camerei. Livingul dispune de un perete exterior partial vitrat, acces la o terasa generoasa si finisaje impecabile. De aici puteti trece spre bucatarie si primul dormitor.
O scara interioara din lemn, frumos luminata ne va conduce spre nivelul superior al apartamentului, unde vom gasi un alt spatiu grandior, ce-l de-al doilea dormitor matrimonial, baia, care va va cuceri din primul moment prin deschiderea panoramica, obiectele sanitare inedite si mai ales cada ultra-moderna de tip jacuzzi si nu in ultimul rand acces la o terasa incantatoare.

Centrala termica si ferestrele de tip termopan asigura confortul termic. Paza permanenta, interfonul si usa metalica sporesc securitatea. Cladirea dispune de garaj si de lift.

Imobilul este situat in exclusivistul cartier Primaverii, preferat de oameni de afaceri, ambasadori, politicieni. Zona este cunoscuta pentru cladirile cochete, linistea si curatenia, securitatea sporita si amplasarea ideala, foarte aproape de parcul Bordei si Parcul Herastrau.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Sistem de alarmă
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare