Exclusivitate 0% Comision la inchiriere

290 €/lună (4 €/lună/mp)
  • Satu Mare, Micro 16
  • ID proprietate: RMX15826
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă76 mp suprafaţa construită85 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+4E băi2 anul construcţiei1975 tip imobilapartamente actualizat la09.08.2018

Descriere


RE/MAX Smart va propune spre inchiriere un apartament luminos si spatios cu 3 camere situat in Cartierul Micro 16. Pe o suprafata de 76mp utili apartamentul este compartimentat astfel: hol de intrare, bucatarie cu balcon, living, 2 bai si 2 dormitoare dintre care unul are balconul orientat spre fata blocului, avand o priveliste care ofera mult confort si relaxare.
Apartamentul este recent renovat, zugravit si mobilat fiind la prima inchiriere. Finisajele interioare si mobilierul sunt moderne, avand totodata suficiente zone de depozitare care ofera tot confortul necesar unei familii.
Unul dintre avantajele pe care le reprezinta acest apartament este ,,sistemul de incalzire inovativ,, care se realizeaza prin panouri radiante functionand electric, astfel incat reduc costurile de intretinere al apartamentului.
In apropiere se afla un parc de agrement, Biserici, banci, acces facil la mijloacele de transport, precum si centre comerciale.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare