Apartament 3 camere-premium-lux-mobilat-Ansamblu Delavrancea

2.100 €/lună (13 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Kiseleff
  • ID proprietate: RMX16365

Caracteristici


suprafaţa utilă158 mp suprafaţa construită170 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+4E+5R băi3 anul construcţiei2011 tip imobilapartamente actualizat la06.08.2018

Descriere


Va prezentam spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat intr-unul dintre cele mai de succes proiecte rezidentiale de lux din Bucuresti, cu o pozitie deosebita, amplasat in zona bulevardului Kiseleff si a Arcului de Triumf, pe strada Barbu Delavrancea, la etajul 1 al unuia dintre imobilele ce formeaza Complexul Rezidential Delavrancea.
Imobilul are in compunere un subsol-locuri de parcare, parter, 4 niveluri plus unul retras, cu cate 3 apartamente pe fiecare etaj. Apartamentul prezentat se afla la etajul 1 si are o suprafata utila totala de de 158 mp., incluzind cele doua balcoane, care totalizeaza o suprafata de 15 mp.
Calitatea finisajelor va impresiona pe oricine va trece pragul acestei distinse proprietati. Compartimentarea este gandita pentru a oferi un maximum al necesitatilor unei astfel de solutii locative speciale, ale unui apartament modern. Mobilierul de buna calitate, dotarile complete si complexe ale proprietatii si, pe ansamblu, aerul sau modern, cald si cochet in acelasi timp, luminos si spatios ofera o imagine definitorie pentru confortul a ceea ce inseamna "acasa".
Livingul este foarte generos si luminos datorita spatiilor vitrate ample. Cele 2 dormitoare dispun fiecare de cate un grup sanitar.
Apartamentul mai dispune de inca un grup sanitar de serviciu, spatii de depozitare-dressing-uri si ofera la pachet doua locuri de parcare situate in garajul subteran al Ansamblului.
Complexul, datorita pozitiei retrase, la capat de strada, cu circulatie auto redusa la minimum, asigura din abundenta intimitatea si linistea unei locatii discrete, fiind locuit numai de vecini de calitate (personal corp diplomatic, personal companii multinationale...), de asemenea, un nivel de siguranta ridicat, dispunind de paza permanenta , sistem de securitate video si, in general, un nivel calitativ cu adevarat diferit si deosebit al traiului in condominiu, asigurat si de imaginea de ansamblu oferita de spatiile verzi atent ingrijite si de pozitia de exceptie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte comună Grădină Irigații Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare