Apartament cu 3 camere de închiriat în zona Clucerului

690 €/lună (6 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Clucerului
  • ID proprietate: RMX5224
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă108 mp suprafaţa construită210 mp suprafaţa curte9 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2000 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Doresc sa va prezint un apartament spatios de 3 camere, oferit spre inchiriere.
Este excelent pozitionat intr-o zona rezidentiala de lux a orasului, pe Str. Clucerului, la numai cateva minute de Arcul de Triumf si Piata Victoriei. Proximitatea fata de Parcul Herastrau si arterele principale ale Capitalei ofera toate avantajele unei locatii dezirabile in ceea ce priveste alegerea locuintei. Zona abunda in restaurante, supermarket-uri, piete, magazine, scoli si banci.
Pozitionat pe intrarea Setrarului, blocul construit in anul 1994, asigura linistea si intimitatea potrivite unei familii. Apartamentul este situat la parterul inalt al blocului si este oferit la inchiriere impreuna cu un loc de parcare subteran, accesul spre parcare facandu-se cu liftul.
Apartamentul are 108 mp, 3 camere si este decomandat. Compartimentarea practica, confera un spatiu generos, aparte. Inca de la intrare, apartamentul ofera si un open-space generos destinat acomodarii cu proprietatea, unde proprietarii au amenajat si o garderoba spatioasa. Lobby-ul pregateste intrarea spre o baie de serviciu cu cabina de dus, bucataria apartamentului, zona de living si zona dormitoarelor.
Bucataria este mobilata si utilata complet si detine accesul catre o camara incapatoare si o mica curte interioara ce are folosinta exclusiva.
Living-ul este extrem de spatios si luminos de aprox. 40 mp.
Din lobby se face trecerea spre zona de odihna printr-un hol practic amenajat, cu dulapuri de depozitare. Holul permite accesul spre cele 2 dormitoare si o baie de peste 10 mp.
Apartamentul este dotat cu unitati individuale de aer conditionat, interfon, sistem de alarma, iar toate geamurile sunt prevazute cu storuri. Incalzirea se face centralizat iar cuantumul cheltuielilor in lunile de iarna nu depaseste suma de 600 ron.
Proprietatea se ofera la inchiriat numai in scop rezidential, se doreste termen lung si nu se accepta animale mari de casa.
Pretul chiriei este de 750 euro/luna.
Va astept cu drag sa-l vizitati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Curte Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare