Apartament 3 camere renovat proaspat

950 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Voluntari, Central
  • ID proprietate: RMX15613
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă130 mp suprafaţa construită170 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+2E băi2 anul construcţiei2010 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


Un apartament elegant cu vedere spre lac in complex rezidential este alegerea perfecta pentru o familie cu copii sau pentru cei ce doresc sa locuiasca intr-o zona linistita langa orasul aglomerat.
Perla Residence este un complex rezidential in Pipera, pe marginea lacului, cu acces rapid din zona centrului comercial. Este un complex securizat, unde copiii dvs se pot juca toata ziua, blocurile sunt bine asezate, astfel incat sa ofere intimitate, iar spatiile exterioare sa fie folosite la maxim.
Apartamentul pe care vi-l propun este proaspat renovat, mobila este noua si bine gandita incat sa va satisfaca toate necesitatile. In subsolul imobilului apartamentul are si o boxa generoasa pentru depozitare dar si 2 locuri de parcare, care sunt absolut necesare oricarei famiii.
Spatiul exterior al apartamentului este minunat pentru cei ce-si doresc sa petreaca dimineti linistite cu o cafea alaturi dar si pentru cei ce isi doresc seri de petrecere in compania prietenilor.
Proprietatea este pregatita sa-si primeasca viitorul chirias, va astept la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Pază permanentă Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Curte comună Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare