Apartament trei camere Lux in Bonjour Residence

590 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX11403
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă78 mp suprafaţa construită85 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la16.01.2018

Descriere


RE/MAX Exclusive va ofera spre inchiriere un apartament de 3 camere in bloc nou prima inchiriere pe strada Buna Ziua im ansamblul Bonjour Residence. Suprafata utila este de 78 mp. Apartamentul este compus din 2 dormitoare decomandate, living si bucatarie open space, 2 bai spatioase ambele cu cabina de dus, la care se adauga un balcon de 16 mp, cu acces din ambele dormitoare si living. Incalzirea se face prin centrala individuala.. Apartamentul se ofera spre inchiriere complet finisat, mobilat si utilat, amenajarile fiind finalizate de curand. Finisajele si materialele folosite sunt calitative Apartamentul nu a fost locuit inainte si toate dotarile si mobilierul sunt noi .Orientarea apartamentului este vestica apartamentul fiin foarte bine luminat pe parcursul zilei.
De asemenea,apartamentul dispune de parcare subterana acces cu telecomanda.Totodata, in zona exista mijloace de transport in comun, Accesul este foarte facil si catre magazine de cartier, Lidl si Oncos.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare