Apartament mobilat-echipat 3 camere NOU-Arcul de Triumf-Clucerului

1.200 €/lună (11 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Arcul de Triumf
  • ID proprietate: RMX13964
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă108 mp suprafaţa construită135 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+4E băi2 anul construcţiei2013 tip imobilapartamente actualizat la07.02.2018

Descriere


Va prezentam spre inchiriere un apartament situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 niveluri (S+P+4E), de constructie recenta (2013), pozitionat la foarte mica distanta de Arcul de Triumf si de Parcul Herastrau, intrarea de Nord a acestuia.
Imobilul, cu arhitectura moderna si finisaje de o calitate incontestabila, la fel ca si apartamentul prezentat, dotat cu toate facilitatile si avantajele unui stil de viata modern, beneficiaza de parcare subterana, de paza permanenta, de utilitati individual contorizate si cu un nivel de costuri de intretinere lunara foarte mic, la care se adauga pozitia intr-o zona imobiliara a Nordului Capitalei care aproape ca nu mai are nevoie de prezentari suplimentare. In plus, apartamentul care se inchiriaza, dispune de o orientare speciala, care ii confera liniste si o vedere greu de egalat pentru zona despre care vorbim, spre un spatiu verde, deschis, populat cu arbori si la distanta considerabila fata de cladirile ce strajuiesc bulevardul Kiseleff.
Apartamentul are urmatoarea impartire: hol generos de intrare, bucatarie inchisa, complet echipata si mobilata, living, doua dormitoare, toate acestea avind acces spre terasa de 17 mp. cu vedere catre spatiul verde din spatele imobilului, ferit de tumultul strazii si doua bai, una de serviciu, echipata cu cabina de dus si o a doua, cea matrimoniala.
Apartamentul, complet echipat si mobilat cu bun gust, este unul luminos si cochet, ca imagine de ansamblu, spatios si util sub toate aspectele dotarilor acestuia. Nu lipsesc aparatele de aer conditionat si corpurile statice de incalzire (radiatoare din otel) de design din fiecare incapere, centrala termica cu boiler separat (VAILLANT), spatiile de depozitare si locul de parcare din subsolul cladirii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Pază permanentă Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Curte comună Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare