Apartament cu 3 cam și teresă in Andrei Muresanu

850 €/lună (9 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX11730

Caracteristici


suprafaţa utilă96 mp suprafaţa construită202.78 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2006 tip imobilapartamente actualizat la29.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere intr-un bloc select din cartierul Andrei Muresanu.
Acesta este foarte spatios, cu o suprafata utila generoasa de 96 mp + 11 mp terasa living+ 96 mp terasa cu iesirea din dormitor, care are zona barbeque si spatii de relaxare.
Proprietatea este compartimentata astfel: sufragerie cu zona de dining si bucatarie in regim open space + 2 dormitoare + 2 bai+ 2 terase generoase+ hol.
Apartamentul este situat intr-unul dintre cele mai elegante  imobile cu 5 etaje, construite in Cartierul Andrei Muresanu, avand o  panorama de exceptie asupra orasului Cluj-Napoca. Se remarca prin calitate, suprafete generoase, terase si balcoane mari, zona de lobby in casa scarii si lift.
Cladirea a fost construita  in anul 2006, are structura din caramida  avand un tip de izolatie speciala care asigura  nu doar o eficienta energetica ridicata a cladirii, dar şi un climat interior agreabil, un mediu igienic şi un confort ridicat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare