Apartament 3 camere in complexul exclusivist Emerald Residence Tei

180.000 € (1.861 €/mp)
  • Bucuresti, Lacul Tei
  • ID proprietate: RMX15746
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă96.73 mp suprafaţa construită118.85 mp camere3 dormitoare2 etaje7 / 2S+D+P+10E băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


Apartamentul exclusivist pe care doresc sa vi-l prezint este situat in Emerald Residence , in zona de nord a orasului, pe malul Lacului Tei si la cateva minute de artere principale precum Barbu Vacarescu si B-dul Lacul Tei .
Complexul are in incinta o frumoasa gradina interioara cu alei pline de plante si arbusti decorativi , zone de relaxare,loc de joaca pentru copii si sala de fitness.
Siguranta rezidentilor si a locuintelor este asigurata prin servicii de paza si supraveghere video iar mentenanta spatiilor este permanenta , intreg spatiu avand un aspect curat si ingrijit.
Apartamentul este spatios si luminos , cu ferestre mari si o vedere superba catre lac si gradina plina de verdeata a complexului. Compartimentarea spatiului este bine gandita , existand numeroase spatii de depozitare si dulapuri incastrate ,precum si o terasa spatioasa.
Dormitorul principal beneficiaza de baie proprie , existand de asemenea o baie secundara care include si o zona cu dus.
Un avantaj in plus il constituie garajul interior situat la nivelul -1 , pozitionat foarte aproape de accesul in parcaj precum si o boxa spatioasa de 9,5 mp .
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat astfel incat poate constitui o buna investitie in vederea inchirierii imediate .

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Fitness Interfon Pază permanentă Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Debara Grădină Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare