Apartament cu 3 camere în zona Chibrit

320 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Chibrit
  • ID proprietate: RMX8433
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă67 mp camere3 dormitoare2 etaje7 / P+8E băi1 anul construcţiei1967 tip imobilapartamente actualizat la20.03.2018

Descriere


Va doriti un camin dragut, in imediata apropiere a metroului si sa fie si o investitie financiara inteligenta? Proprietatea pe care doresc sa v-o propun este exact ceea ce cautati!
Situat intr-o zona de interes imobiliar, pe Calea Grivitei, apartamentul apartine unui bloc recent reabilitat, colorat, curat si primitor. Etajul 7 ne intampina cu o vedere deschisa aupra orizontului, peste bulevardul traficat, dar unde zgomotul se sparge undeva la etajele inferioare. Rasaritul si apusul, savurate din balconul generos ce se intinde in deptul tuturor celor 3 camere creeaza o atmosfera de liniste, pace si echilibru, de intimitate, de acasa.
Apartamentul are 67mp utili ,respectiv 3 camere, luminoase si potrivit compartimentate. Ofera confort si practicitate prin intermediul spatiilor de depozitare.
In afara de pozitionarea la gura de metrou si a statiilor de autobuz ce pot facilita accesul spre orice directie a orasului, in apropiere gasim benzinarie, supermarketuri, banci, restaurante.
Un alt aspect important al acestei proprietati il reprezinta pretul ptr care este oferit la vanzare si/sau respectiv inchiriere. Pret chirie: 320 euro/luna . Pret vanzare : 53.500 euro.
Va asteptam cu drag sa-l vizitati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Debara Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare