Apartament 3 camere - Aviatiei

191.921 € (1.858 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Aviatiei
  • ID proprietate: RMX14769
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă103.32 mp camere3 dormitoare2 etaje6 / 1S+P+9E+10R băi2 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament deosebit, situat intr-un ansamblu rezidential nou (Metropolitan Residence) in imediata apropriere a parcului Herastrau si a centrului comercial Promenada, intr-o zona linistita de case si vile.

Imobilul este situat in cartierul Aviatiei, cu acces din strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu. Cu vecinatati precum cartierul Baneasa, Aviatorilor, Floreasca, accesul catre aproape orice zona a Capitalei se poate realiza foarte usor. Zona detine toate variantele de transport in comun, atat catre centrul Bucurestiului sau imprejurimi, dar si catre aeroporturi sau zone comerciale mari. Principalele strazi din acest cartier sunt: Barbu Vacarescu, Nicolae Caranfil, Soseaua Pipera si strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu.

Apartamentul dispune de o impartire foarte utila si generoasa, cu un living in suprafata de 22 mp, bucatarie cu zona de dining suprafata de 11 mp, 2 dormitoare in suprafata de 18 mp si respectiv 14 mp, 2 bai, hol cu dressing in suprafata de 16 mp si un balcon in suprafata de 10 mp.
Apartamentul se vinde nemobilat, iar pretul are TVA- ul inclus.

Proprietatea beneficiaza de finisaje de inalta calitate, centrala proprie Viessmann, un loc de parcare in subteran si ofera o priveliste superba asupra zonei de nord.


Pentru o prezentare completa a spatiilor de locuit si a finisajelor deosebite, va invitam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare