Domeniul Dambu Morii

3.000.000 € (938 €/mp) + 19% TVA
  • Timisu de Jos
  • ID proprietate: RMX3934
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă3300 mp suprafaţa construită3900 mp suprafaţa teren12000 mp camere31 etaje2 / P+1E băi37 anul construcţiei2008 tip imobilspatii-comerciale actualizat la11.04.2018

Descriere


Va propun spre vanzare unul dintre cele mai mari atractii din Judetul Brasov si anume Domeniul Dambu Morii, care se afla la 7 km de centrul Brasovului, mai exact in Timisu De Jos (destinație turistică de top a României), unde poti să te deconectezi de rutina cotidiană, să te bucuri de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.
Domeniul Dâmbu Morii se intinde pe o suprafață de 1,2 hectare si o suprafata construita de 3800 mp, unde intalnim 31 camere pentru cazare, completat de un restaurant cu 110 locuri, sală de evenimente festive sau corporate cu 150 de locuri, două săli de conferința dotate, piscina, club Marabou.
Locația dispunde de două săli de evenimente business cu capacitate de 60 respectiv 90 de locuri in care sunt puse la dispoziția clientilor toate dotările necesare desfășurării evenimentului corporate (videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare și microfon, internet de mare viteză). Salile de evenimente sunt deja rezervate pentru cea mai mare parte a anului de catre clienti de top.
Facilitățile locației sunt completate de piscina exterioară încălzită din Brasov, locul de joacă pentru copii în parcul natural, sala de jocuri (billiard, ping pong, dart’s, rummy, monopoly), echitatie, paintball, pescuitul în lacul cu păstrăvi.
Weekendul zilelor de vară este dedicat relaxării totale având un plus de gust și culoare. În fiecare sâmbătă și duminică accesul include serviciile piscinei, spațiul de joacă pentru copii. De asemenea in fiecarea seara de Vineri avem Marabou Pool Party cu cei mai mari artisti din Romania, locatia fiind singura din Brasov care ofera asemenea evenimente.
Domeniul Dâmbu Morii deschide porțile către o oază de confort și relaxare cu un peisaj pitoresc al unui colț de lume aflat la poalele munților, unde aerul curat și mediul prietenos te vor cuceri cu siguranță.
La doar trei minute de locatie intalnim traseul ce conduce la “ Canionul 7 Scări” (o cascadă ce curge printre stânci, în șapte trepte, o splendoare a naturii recunoscută drept principala atracție pentru amatorii de drumeții ușoare din zona Predeal-Brașov) și traseul Masivului Piatra Mare, unde te bucuri de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare