Imobil de birouri de inchiriat - Exclusivitate

30.390 €/lună (10 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX14170
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă3039 mp suprafaţa construită3698 mp camere6 etajeDemisol+Parter+1+2+3+4 / D+P+4E băi24 anul construcţiei2018 tip imobilbirouri actualizat la13.07.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va ofera in exclusivitate, un imobil cu spatii de birouri ce va fi livrat la sfarsitul acestui an. Acest imobil va fi un centru de birouri destinat firmelor care doresc un sediu modern, intr-o cladire noua. Arhitectura exterioara va fi una impunatoare, deosebita, iar calitatea finisajelor va fi de cea mai buna calitate, astfel imobilul va fi unul usor de remarcat in zona in care este amplasat.
Suprafetele pe nivele sunt:
- demisol 107,85mp plus 21 locuri de parcare subterane
- parter 444,85 mp lus terasa circulabila de 241 mp
- etaj 1, etaj 2, etaj 3, etaj 4 fiecare de cate 621,65 mp
Datorita structurii interioare pe stalpi, spatiile se pot foarte usor configura dupa necesitatile viitorilor chiriasi. Proprietarul va oferi servicii complete de management: receptie, administratie, menaj si intretinere spatii comune, paza non-stop, monitorizare si interventie rapida cu firme de specializare de paza si protectie. Aceste servicii, se vor taxa separat de pretul chiriei (sistem open-book) la aprox. 2 euro/mp+TVA.
Toate cablajele vor fi trase la nivelul tavanului fals (ceea ce permite personalizarea instalatiei electrice, a retelei de calculatoare, internet, telefonie fixa, etc), de asemenea, imobilul va beneficia de contorizare consumuri pe nivel, 2 lifturi moderne de persoane. Ventilatia cu aer proaspat pentru fiecare etaj, sistemul de incalzire pentru fiecare nivel vor fi disponibile permanent. Finisajele vor fi de exceptie: granit, pentru receptia de la parter, gresie sau granit in toate spatiile comune, incluysiv pe scarile interioare, fatada din sticla, cu perete cortina cu rame din aluminiu si geamuri de tip Low-E, cu protectie fonica.
Fiecare chirias va beneficia de locuri de parcare, acestea fiind distribuite astfel - 21 in parcarea subterana si 10 in curtea interioara a imobilului. Acestea se vor taxa separat fata de restul chiriei, la preturi de 30 euro//luna/loc parcare exterior si 80 euro/luna/loc parcare interior.
La parter, va functiona o cafenea ce va deservi tuturor chiriasilor din cladire, precum si celor din exterior.
Conceputa ca o cladire care sa ofere spatii generoase viitorilor chiriasi, prezentul imobil confera oricarei companii o imagine de valoare si o tinuta business. Stim ca alegerea unui spatiu de birouri nu este o optiune tocmai usoara. Locul in care va desfasurati activitatea transmite partenerilor de afaceri un mesaj foarte important despre statutul companiei dumneavoastra!

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare