Spațiu comercial de inchiriat - comision 0%!

4.068 €/lună (14 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX15176
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă290.55 mp suprafaţa construită364 mp camere1 etajeParter / D+P+4E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilspatii-comerciale actualizat la12.07.2018

Descriere


Optimus City Office este un imobil in curs de construire, care va contine spatii pentru birouri si doua spatii comerciale, localizat in Floresti, pe una dintre cele mai traficate artere de exit din Cluj spre Oradea.
Cladirea va avea demisol, parter si 4 etaje, iar finalizarea ei este preconizata pentru luna Decembrie 2018.
La parterul acestei cladiri va fi un spatiu de 290,55 mp utili, open space, pretabil pentru fparte multe activitati comerciale. Spatiul beneficiaza de acces separat fata de restul cladirii, precum si de acces secundar prin partea laterala. Inaltimea interioara a spatiului este de peste 3.5 metri liniari. Spatiul dispune de 3 locuri de parcare supraterane, la nevoie se pot inchiria mai multe. Acestea se vor taxa separat fata de restul chiriei, la preturi de 30 euro//luna/loc parcare exterior si 80 euro/luna/loc parcare interior.
Proprietarul va oferi servicii complete de management: receptie, administratie, menaj si intretinere spatii comune, paza non-stop, monitorizare si interventie rapida cu firme de specializare de paza si protectie. Aceste servicii, se vor taxa separat de pretul chiriei (sistem open-book) la aprox. 2 euro/mp+TVA.
Recomandam acest spatiu pentru showroom, restaurant, birouri etc.
Imobilul beneficiaza de o foarte buna expunere si vizibilitate, fiind foarte usor de remarcat.
Inchirierea se face fara comision la chirias!

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare