Casa individuala in Andrei Muresanu

339.000 € (1.233 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX11254
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă275 mp suprafaţa construită343 mp camere9 etajeDemisol+Parter+1+2 / P+2E+M băi3 anul construcţiei2003 tip imobilbirouri actualizat la20.02.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune FARA COMISION pentru cumparatori o casa situata in Andrei Muresanu, strada Eftimie Murgu, zona consacrata a Clujului si renumita pentru avantajele ei.
Constructie 2003, casa se situeaza pe un teren cu suprafata de 507 mp, avand o suprafata utila de 275 mp, si un regim de inaltime D+P+E+M.
Pe langa suprafata generoasa, casa are o compartimentare foarte buna, si anume: la demisol garaj si adapost ALA; la parter 4 incaperi, baie, acces catre terasa si curte; la etaj 5 incaperi, baie; la etaj 2 incaperi mari, baie.
Casa are o structura sanatoasa, nefiind necesare renovari majore, insa o improspatare a anumitor finisaje de detaliu este binevenita. A fost aduse imbunatatiri in 2013, centrala termica schimbata, de asemenea si caloriferele, s-a montat aer conditionat.
Datorita detaliilor tehnice, casa se potriveste in egala masura atat pentru o familie, cat si pentru business tip birouri, educatie sau medical. In momentul de fata in acte este rezidential, este posibila transformarea in birouri. In curte se pot amenaja 10-12 locuri de parcare.
Pentru colaboratori oferim comision.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare