Apartament 2 camere de inchiriat in ansamblul rezidential Central Park

600 €/lună (10 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Stefan cel Mare
  • ID proprietate: RMX16986
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă57.88 mp suprafaţa construită86.94 mp camere2 dormitoare1 etaje5 / P+11E băi2 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


RE/MAX Estates va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in ansamblul rezidential Central Park.
Amplasat in unul dintre cele mai apreciate ansamburi rezidentiale din Bucuresti, in Central Park, apartamentul propus spre inchirere ofera un spatiu generos de 58 mp utili. Apartamentul se afla la etajul 5.
Livingul impreuna cu bucataria complet utilata si mobilata se deschid catre o terasa de 9 mp. Dormitorul este amplasat intr-o zona de noapte distincta ceea ce asigura intimitate si liniste. Apartamentul are 2 bai , o terasa si un balcon.
Ansamblul rezidential Central Park este situat in sectorul 2 al municipiului Bucuresti, pe strada Dinu Vintila, in imediata apropiere a Soselei Stefan Cel Mare si a statiei de metrou Stefan Cel Mare. Accesul se face atat din strada Dinu Vintila cat si din Soseaua Stefan cel Mare. La Central Park vei beneficia de un Club cu circuit inchis compus din minimarket, restaurant, farmacie, sala de fitness si aerobic, salon de cosmetica.
Apartamentul se inchiriaza complet utilat si mobilat si dispune si de un loc de parcare subteran cu o suprafata utila de 16,84 mp.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare