Apartament in vila, parter + demisol, ultracentral!

400 €/lună (4 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX4351
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp suprafaţa teren400 mp camere2 dormitoare1 etajeP băi1 anul construcţiei1980 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Daca iti doresti sa locuiesti intr-o zona de top a Clujului, aceasta este cu siguranta o varianta pe care trebuie sa o iei in considerare!
Situat la parterul si demisolul unei vile frumoase, cu curte imensa, de pe strada Republicii, apartamentul se potriveste perfect atat tinerilor, cat si cuplurilor active, care vor sa aiba acces rapid si facil spre centrul orasului. Cu o suprafata utila de cca 90 mp, apartamentul este compus dintr-un antreu luminos situat la parter, cu ferestre ce dau spre curtea plina de verdeata iar de aici se coboara la demisol, unde are urmatoarea compartimentare: o bucatarie modern utilata, un living spatios de cca 30 mp, un dormitor cu pat matrimonial, o baie cu geam si dressing/camara.
Printre avantajele acestei locuinte (care beneficiaza de acces separat fata de intrarea principala a casei) se numara gradina minunata din spatele casei, aflata in imediata vecinatate a apartamentului si care poate fi folosita de catre chirias dupa bunul plac.
Un apartament interesant, o zona atractiva, un pret rezonabil!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare