Apartament 2 camere str. Observatorului COMISION 0%

91.500 € (1.605 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Zorilor
  • ID proprietate: RMX15449
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă57 mp suprafaţa construită68 mp camere2 dormitoare2 etaje1 / P+10E băi1 anul construcţiei2003 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


RE/MAX Best vă propune în EXCLUSIVITATE cu comision 0% la cumpărare, un apartament cu 2 camere situat într-una din zonele privilegiate ale orașului, respectiv cartierul Zorilor, strada Observatorului.
Apartamentul, aflat la etajul 1, oferă ambianța ideală a unei locuințe primitoare având o suprafață utilă de 57 mp. Acesta este decomandat, fiind constituit din două dormitoare, bucătarie, hol, o baie și un balcon. În susținerea intereselor dumneavoastră apartamentul dispune de loc de parcare cu abonament, boxa la subsol si loc de depozitare in uscatoria blocului, de pe acelasi nivel. Apartamentul este finisat, fiind complet mobiliat și utilat.
Poziționarea favorabilă este explicită datorită zonei de interes în care se află, în imediata apropiere fiind campusul Observator, spitalul de recuperare, Sigma Center, supermarket-uri, școli, grădinițe etc. . De asemenea accesul spre stația mijloacelor de transport în comun este facil, aceasta fiind la câteva minute distanță. Constructie realizata in 2003.
Toate acestea determină ca achiziționarea să fie avantajoasă atît pentru investiție cît și în scop personal.
Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat!
Pentru mai multe informații și o posibilă vizionare aștept să mă contactați!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare