De vanzare apartament doua camere. Ce suprafață cauți la două camere în Zorilor?

82.000 € (1.139 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Zorilor
  • ID proprietate: RMX14264
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă72 mp suprafaţa construită80 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+2E+M băi1 anul construcţiei2007 tip imobilapartamente actualizat la25.06.2018

Descriere


Ți-ar stârni interesul un apartament de 2 camere ( 1 dormitor), o bucătărie, o baie (cu geam), două balcoane, centrală proprie, decomandat, izolat exterior, la etaj intermediar și construit în 2007?

Dacă ne solicităm puțin viziunea de artiști putem vedea una dintre camere împărțită în două dată fiind suprafața strașnică de 72 mp utili. Intimitatea este la ea acasă odată ce camerele sunt decomandate și există centrală proprie (că doar e contruit in 2007). Dacă ne folosim puterea imaginției și ne-am transpune într-o zi de sâmbătă leneșă atunci aproape, aproape că putem simți gustul cafelei Lavazza savurată pe unul din cele două balcoane care, din fericire, ne oferă o vedere exemplară! Mai c-ai zice că e photoshopată!

Dar hai să vedem și ce posibilități ne oferă zona. Ziua normală de muncă începe Luni de la 09:00, însă bineînțeles că parinții de copii mici au program 24/7 si tocmai (asta a fost gândită) vine într-ajutor în imediata apropiere grădinița Waldorf (cu program bilingv). Mare noroc, mare avem și cu nemții de la Lidl care nu ne-ar lăsa la greu cand vine vorba de produse de calitate. E de menționat că îi avem aproape și pe belgienii de la Profi.

În altă ordine de idei, în situații de criză (indiferent de ce natură) ne scapă din necaz Hotelul Golden Tulip cu cele 109 camere ale sale. Sună bine un astfel de ajutor, nu? Mai rămâne de menționat și Facultatea de Medicină și Farmacie care nu ar refuza aspirațiile înalte ale unui boboc în d-ale educației superioare.

Nu costă nimic vizionarea - dacă ăste e un impediment să ne auzim telefonic

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare