Vanzare apartament in casa, str.Nicolae Iorga, Parcul Titulescu

50.000 € (1.351 €/mp)
  • Brasov, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX8190
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă37 mp suprafaţa construită52 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+1E băi1 anul construcţiei1930 tip imobilapartamente actualizat la06.11.2017

Descriere


Va propun spre vanzare un apartament in casa, la etaj, situat intr-o zona frumoasa a Brasovului, pe str. Nicolae Iorga, o zona cu multa verdeata, la 5 minute de mers pe jos catre centrul orasului Brasov.
Pozitionarea imobilului este in zona de interes turistic maxim al Brasovului vis-a-vis de Parcul Titulescu,hotel Capitol si Aro,Primarie,posta,tribunal,centre comerciale,banci,piata,scoala.
Locatia este ideala pentru resedinta cat si pentru mini-pensiune,cabinet medical,cabinet de avocatura sau un salon de infrumusetare ,cosmetic
Apartamentul este compus din: 2 camere, bucatarie, baie,terasa mare, plus o camera situata sub casa scarii, necesitand renovare totala, in functie de dorintele noului proprietar.
Intrarile in apartamente sunt separate,scarile se pot transforma in scara interioara si astfel,transforma imobilul in duplex.Posibilitate de vanzare si separat.
In apartament au fost pastrate sobele de teracota ca si sistem de incalzire
Apartamentul are curte comuna si detine o cota de 20% din terenul in suprafata de 299 mp, plus cota parte de 1/2 din terasa ,posibilitate de parcare .
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare