Apartament Penthouse Lux, Ultracentral

200.000 € (2.000 €/mp)
  • Brasov, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX3471

Caracteristici


suprafaţa utilă100 mp suprafaţa construită115 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / D+P+3E+M băi1 anul construcţiei2015 tip imobilapartamente actualizat la10.07.2018

Descriere


REPREZENTARE EXLUSIVA ! Comision 0% la cumparare!
Agentia Re/Max Central va propune spre vanzare apartament penthouse in cel mai nou complex rezidential din Centrul Istoric al Brasovului, in imediata apropiere a magazinului Star. Imobilul este compus din D+P+2E+M1+M2, accesul intre etaje realizandu-se prin intermediul unui ascensor marca Elmas, modern si silentios, generatie 2015.
Apartamentul propus spre vanzare se afla la ultimul nivel al imobilului, accesul in interiorul acestuia realizandu-se direct din lift care urca pana in living-ul apartamentului. Suprafata apartamentului este de 100 mp plus terasa cu vedere panoramica asupra Brasovului in suprafata de 8 mp.
Imobilul se preda la cheie si este mobilat si utilat la nivel lux.
Locul de parcare este inclus in pret.
Accesul in bloc este securizat si pentru ca stim cat de important e sa fii independent atunci cand vine vorba de bugetul tau, fiecare apartament nou e prevazut cu centrala termica proprie ce asigura incalzirea si apa calda menajera. Imobilul este construit din caramaida, dipune de finisaje interioare de lux, dintre care amintim: geamuri termopan “Gealan”, gresie portelanata (import italia), parchet masiv din stejar triplu stratificat, balcon din sticla clara pentru a nu obtura vederea spre oras din interiorul apartamentului, mocheta import germania, lift.
Dupa predarea la cheie nu se percep taxe de management imobiliar, administrarea spatiilor comune fiind asigurata de catre viitoarea Asociatie de Proprietari a proiectului nostru. Clientii proiectului vor beneficia de consultanta aftersales in perioada termenelor de garantie cat si in afara acestora pentru orice solicitari legate de garantii si servicii aferente apartamentelor din complex.
Datorita pozitiei in care este situat imobilul toate obiectivele turistice se afla la distanta de mers pe jos. Mergem impreuna pana in Piata Sfatului care este probabil cel mai cunoscut si cel mai vizitat loc din oras, fiind frecventat atât de turisti cât si de localnici pentru care reprezinta un loc de relaxare si punct de intalnire intre prieteni. In mod frecvent aici sunt organizate diverse evenimente cultural artistice, concerte în aer liber sau târguri tematice. De asemenea, Piata Sfatului este punctul central de plecare spre cele mai multe obiective turistice din Brasov cum ar fi Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastioanele vechii cetati, Strada Sforii, vechile ziduri ale cetatii de sub Tâmpa.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte comună Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare