Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Tractorul

52.100 € (946 €/mp)
  • Brasov, Tractorul
  • ID proprietate: RMX15591
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă55.09 mp camere2 etaje1 / P+3E băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la29.04.2018

Descriere


Goldis Residence este cel mai nou proiect de apartamente din Brasov, conceput intr-o linie moderna care sadisface nevoile actuale ale clientilor, avand unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-spatiu-pret.
Aflat intr-o zona linistita, amplasamentul acestui proiect rezidential are o expunere sudica si este pozitionat direct la strada asfaltata, Vasile Goldis, din cartierul Tractorul.
In prima faza a acestui proiect vom realiza un bloc care va avea un regim de inaltime de P+3 cu 4 unitati locative pe etaj, ceea ce ofera o intimitate aparte, iar pe acoperis va fi amenajata o terasa pentru toti locatarii. Acest bloc va fi format in exclusivitate din 16 apartamente a cate 2 camere fiecare cu suprafete bine structurate si foarte generoase, iar fonoizolatia dintre etaje va sporii confortul si linistea ceea ce te va face sa te simti in fiecare zi ca in vacanta.
Calitatea superioara a materialelor se imbina perfect cu finisajele ceea ce da o nota moderna proiectului. Zidaria perimetrala este din caramida Porotherm iar izolatia exterioara se face cu polistiren EPS80 de 10 cm. Pentru a crea locuinta perfecta pentru dumneavoastra, exista posibilitatea de alegere a finisajelor interioare (obiecte sanitare, usi interioare, gresie, parchet si faianta), de catre client, care vor fi in limita anumitor bugete.
In pozele acestui anunt gasiti structura unui apartament de 2 camere cu o suprafata utila de 55.09 mp utili impartiti astfel: hol, dormitor, baie, living de 20mp utili si o bucatarie cu debara. Aceasta locuinta dispune si de un balcon de 12,5 mp.
Momentan avem primele oferte de preturi, pentru apartamentele din Goldis Residence, care sunt si cele mai bune, iar ca variante de plata deocamdata avem: plata integrala in avans si plata in transe pana la finalizare.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare