Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Titulescu

93.550 € (2.012 €/mp)
  • Bucuresti, Titulescu
  • ID proprietate: RMX14209
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă46.5 mp suprafaţa construită75.52 mp camere2 dormitoare1 etaje2 / 2S+P+7E+8R băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.02.2018

Descriere


Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere situat la etaj 2, in proiectul Petru Rares 1259.
Apartamentul ofera o vedere mixta, pe doua laturi, beneficiind de multa luminozitate.
Interiorul de 46.50mp utili creeaza un spatiu practic si util noilor proprietari, iar confortul sporeste prin finisajele de calitate folosite de catre dezvoltatori, lasand posibilitatea cumparatorului de a veni doar cu mobilierul personal si sa locuiasca imediat dupa finalizarea tranzactionarii imobilului.
Data finalizarii proiectului este fixata la jumatatea anului 2019, timp necesar realizarii unui proiect durabil si calitativ, rezistent la cutremure de pana la 8,8 scara Richter, oferind astfel siguranta si confort la cele mai inalte standarde.

Cartierul TITULESCU
Acest cartier este strabatut de bulevardul ce îi poarta numele, incepand de la Piata Victoriei si pana la intersectia cu bulevardul Banu Manta, la piciorul noului pasaj suprateran Basarab.
De-a lungul bulevardului in perioada anilor 80-90 s-au construit de o parte si de alta a sa o serie de blocuri de 10 etaje, foarte apreciate datorita suprafetelor generoase si a structurilor.
Intre Titulescu si Banu Manta, exista si o zona de case si vile, zona extrem de linistita si apreciata.
Petru Rares 1259 este situat in apropiere acestor case si vile.

Va invitam in show-roomul nostru din str. Ioan Bianu 47, sa va putem prezenta proiectul mult mai detaliat cat si modalitatile de plata unde, in aceasta perioada, puteti beneficia de discounturi atractive o data cu lansarea constructiei.
Va asteptam cu drag.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare