Apartament EXCLUSIVIST Plopilor

145.000 € (2.164 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Plopilor
  • ID proprietate: RMX14333

Caracteristici


suprafaţa utilă67 mp suprafaţa construită76 mp camere2 dormitoare1 etaje9 / P+10E băi1 tip imobilapartamente actualizat la27.06.2018

Descriere


RE/MAX Best ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat intr-un ansamblu residential din vecinatatea Parcului Rozelor si a bazei sportive Winners, o zona exclusivista a orasului care satisface pretentiile oricarui locuitor.
Apartamentul, aflat la etajul 9/10, ofera ambianta ideala unei locuinte spatioase si luminoase, avand o suprafata utila de 67 mp, la care se adauga o terasa exterioara de 15 mp. Acesta este constituit dintr-un living generos cu deschidere spre bucatarie , un dormitor, o baie si hol.
In privinta confortului termic, intreg complexul rezidential este izolat, are centrala termica proprie si geamuri termopan. In sustinerea intereselor dumneavoastra, ansamblul dispune de servicii de paza, gradinar si instalator propriu. Pozitionarea favorabila, in extremitatea unei zone de agrement , este sustinuta de integrarea rapida in reteaua majora de trafic, statiile de autobuz fiind in imediata apropiere, precum si diverse supermarket-uri, scoli, gradinite, spatii de joaca, banci, restaurante etc. .
Orientarea sudica, spre soare, precum si siguranta, confortul si accesibilitatea de a face o promenada sau activitati sportive in natura, in imediata apropiere, vin in sustinerea locuintei dorite!
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Debara Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare