Apartament 2 camere,100 mp, Lascar Catargiu/Piata Romana

129.000 € (1.281 €/mp)
  • Bucuresti, P-ta Romana
  • ID proprietate: RMX13941
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă100.73 mp suprafaţa construită128 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / 1S+P+4E+5R băi1 anul construcţiei1937 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Locatie ultracentrala, interior spatios si elegant, vecinatati selecte, iata cateva dintre atributele ce recomanda aceasta proprietate ca o investitie profitabila.

Fie ca va doriti o locuinta ultracentrala, in care sa va bucurati de incaperi spatioase si renovate la inalte standarde, fie ca intentionati sa investiti intr-o proprietate care sa va ofere un randament ridicat si a carei valoare sa nu se diminueze in timp, aceasta este cu siguranta proprietatea pe care o cautati.

Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil solid, constructie ce a fost realizata in 1937 cu un regim de inaltime S+P+5E, la jumatatea distantei dintre Piata Romana si Piata Victoriei.

Constructia pastreaza inca urmele elegantei interbelice, fapt confirmat de scara somtuoasa din marmura care asigura intrarea in incinta, de eleganta interioarelor si de statura impozanta a constructiei, care vegheaza din spatele statuii lui Lascar Catargiu intreg bulevardul.

Apartamentul se desfasoara pe o suprafata totala de 107 mp iar compartimentarea interioara este extrem de practica: intram in apartament intr-un hol generos care dispune de spatii laterale de depozitare, in stanga accesam o camera care, datorita dimensiunii generoase poate deveni bucatarie si loc de luat masa si care dispune de propriul balcon, in fata holului accedem in camera de zi care ne ofera o priveliste neobturata asupra intregului bulevard, iar dormitorul, prevazut cu un mini-dressing, poate fi accesat atat din camera de zi cat si din bucatarie.

Interiorul a fost renovat in vara anului 2017 iar lucrarile de renovare au constat in:
- Indepartat integral pardoseli si sape vechi; turnat sapa (armata+polistiren extrudat) si montat pardoseli noi;
- curatat pereti, inlocuit usi interioare si usa exterioara;
- refacut instalatii: sanitara (tevi, racorduri, obiecte sanitare); termica (centrala termica, calorifere, tevi); electrica (circuite curenti tari si slabi, prize, intrerupatoare); instalatie alimentare gaz;
- inlocuit tamplarie exterioara, montat rulouri din aluminiu cu spuma poliuretanica;
- montat glafuri interioare din marmura si exterioare din aluminiu;
- inlocuit tamplarie interioara: usi Pinum din lemn, cu furnir Wenge; usa intrare Pinum, metalica, blindata, furnir Wenge.
- montat aparat de aer conditionat Daikin cu online controller.
Toate materialele folosite in cadrul renovarii dispun de certificate de garantie si calitate.

O locuinta care isi asteapta nerabdatoare viitorii proprietari!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare