COMISION 0%! Apartament modern cu 2 camere la 10 min. de Kaufland

69.990 € (1.489 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Manastur
  • ID proprietate: RMX11207
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă47 mp suprafaţa construită65 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / P+2E băi1 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la12.02.2018

Descriere


RE/MAX Concept ofera spre vanzare in EXCLUSIVITATE si cu COMISION 0% pentru cumparator, apartament de 2 camere pe strada Campului nr.141.
Acesta are suprafata utila de 47 metri patrati si este compartimentat astfel: sufragerie cu bucatarie, dormitor, baie, debara, hol si o terasa generoasa de 11.55 mp, de unde puteti admira rasaritul.
Proprietatea face parte dintr-un ansamblu de case cu regim de inaltime de P+2, iar aceasta teoretic, se afla la un parter inalt (insa in realitate, datorita inaltimii acestuia, s-ar potrivi mai degraba ca si etajul 1).
Apartamentul se vinde mobilat modern, utilat si dotat cu tot ce se vede in poze, astfel incat, ofera posibilitatea noilor proprietari sa locuiasca imediat dupa mutare.
Locatarii apartamentelor beneficiaza de un plus de intimitate si siguranta, atat datorita faptului ca pe etaj este un singur apartament si in scara sunt doar 3 apartamente in total, cat si datorita parcarii private si curtii interioare, intrarea careia fiind conditionata de o poarta de acces.
Viitorii proprietari vor beneficia de loc de parcare; liniste, intimitate si siguranta; zona (proximitatea fata de statia de transport in comun de pe str. Izlazului si distanta de aprox. 10 min. de mers pana la Kaufland).
Apartamentul se potriveste atat utilizatorilor finali, cat si pentru investitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare