Investitie ! Profita acum Apartament la casa Doar 42900 Euro

42.900 € (858 €/mp) TVA inclus
  • Sibiu, Lazaret
  • ID proprietate: RMX16567
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă50 mp suprafaţa construită101 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / 1S+P+1E+Pod băi1 anul construcţiei1990 tip imobilapartamente actualizat la19.07.2018

Descriere


RE/MAX Professionals vă propune spre vânzare, cu comision 0%, în exclusivitate, un apartament la casă, situată într-o zonă apropiată de centrul Sibiului.

Casa a fost clădită după metodele vremii, cu pereți din cărămidă, foarte groși, de 45 de centimetri, care asigură nu doar o rezistentă iesită din comun, dar și o izolație termică pe măsură, cu răcoare pe timp de vară și o temperatură ridicată iarnă. Structura de rezistentă este de beton armat, iar fundația are o adâncime de peste doi metri, adăpostind pivnița generoasă.
Casa se află dispusă pe o latură a terenului, fiind construită , impreună cu casa invecinată, pentru o utilizare cât mai eficientă. În față casei, terenul găzduieste un garaj spațios, care la nevoie poate fi utilizat pentru două mașini. Nu lipsește spațiul de relaxare, cu vită de vie și gazon.

Accesul în casă, pe ușa principală, se face prin holul mare, către living, baia principală și spre dormitorul matrimonial. Din living se intră în camera de zi , special amenajată cu horn pentru șemineu , iar de acolo în dormitorul matrimonial.

Podul are o inăltime la coamă de peste 3 metri, permițînd astfel mansardarea și transformarea sa într-o cameră de tip hobby sau chiar într-un nou dormitor.

Toate utilitătile nou făcute și separate de vecini, centrală nouă cu incă 4 ani garanție. Semimobilat. Se acceptă și Prima Casă

Zona în care se află casa este situată la doar câteva minute de mers pe jos de centru, detaliu care conferă proprietătii și o valoare de investiție în domeniul închirierii în regim hotelier.

Reprezentare EXCLUSIVA! Va invit la colaborare!
Pentru agentii imobiliari/colaboratori: OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!
Pentru mai multe detalii va raspund cu drag la numarul de telefon 0761 966 962

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Debara Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare