Pozitie excelenta - 2 camere - Iancu Nicolae - renovat 2018

124.500 € (1.556 €/mp)
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX17062

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+6E băi1 anul construcţiei2012 tip imobilapartamente actualizat la16.07.2018

Descriere


Apartamentul este situat in zona rezidentiala Iancu Nicolae, retrasa fata de aglomeratia citadina, in imediata vecinatate a Ambasadei S.U.A. si la doar 5 minute de Baneasa Shoping City.
Imobilul abordeaza un look exterior cochet si realizeaza o diversificare ingenioasa a spatiului interior. Avand o suprafata generoasa (80 mp), imobilul are o pozitie excelenta.
Acesta ofera un spatiu relaxant, confortabil, in care te poti detasa de agitatia urbana. Apartamentul are un design modern si finisaje de cea mai buna calitate. Bucataria este modern mobilata si dotata complet.
Alocat apartamentelui exista un loc de parcare generos in garajul de la parterul imobilului, acesta avand nu mai putin de 21 m2.
Apartamentul situat la etajul I dispune de spatii generoase, compartimentate astfel: livingul, in continuarea caruia se afla locul de luat masa si bucataria, dormitorul completat de un dressing foarte bine gandit, baia dar si alte spatii de depozitare.
Pretul de vanzare este de 124.500 EUR (negociabil)

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare