Com.o% Ap. 2 camere Et.1 în zona Hipodrom 4

29.500 € (797 €/mp) TVA inclus
  • Sibiu, Hipodrom 4
  • ID proprietate: RMX17835

Caracteristici


suprafaţa utilă37 mp suprafaţa construită42 mp camere2 dormitoare1 etaje1+2+3 / P+3E anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Daca iti doresti sa locuiesti intr-un ansamblu rezidential modern, pozitionat intr-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de constructii profesioniste, Hermannstadt 3 este ceea ce cauti.

Ansamblul Rezidential Hermannstadt 3 este realizat dupa cele mai moderne principii arhitecturale. Unitatile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, dupa mai multe ansambluri realizate cu succes in Sibiu, vine in intampinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depasite.
Apartamentul va fi predat la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie ,calorifere, geamuri termopan, Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) .
Ansamblul este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci, cu acces facil din Calea Cisnadiei.
Termenul de predare va fi la sfarsitul anului 2018 sau in eventualitatea unor fenomene meteorologice neprevazute la inceputul anului 2019.
Apartamentul poate fi achizionat atat cu plata in avans cat si cu Credit Ipotecar sau Prima Casa.
In ansamblu avem disponibile mai multe tipuri de apartamente la diferite etaje ( Oferta valabila in limita stocului disponibil )
Pentru mai multe detalii sunati la nr. 0740219605

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare