Apartament exclusivist zona Gradinii Botanice COMISION 0%

89.000 € (1.328 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX11806
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă67 mp suprafaţa construită78 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / D+P+3E băi1 anul construcţiei2004 tip imobilapartamente actualizat la27.02.2018

Descriere


Comision 0% pentru cumparator! EXCLUSIVITATE!
RE/MAX Best oferă spre vânzare un apartament cu două camere situat în zona Republicii, o parte exlusivista si centrala a orasului care satisfice pretentiile orcarui locuitor.
Apartamentul, aflat la etajul 1/3, oferă ambianța ideală a unei locuințe primitoare, luminoase și spațioase, având o suprafață utilă de 67 mp. Acesta este constituit dintr-un living generos cu deschidere spre bucătărie, un dormitor, o baie, hol, cămară pentru alimente și un balcon.
În susținerea intereselor dumneavoastră apartamentul dispune de aer condiționat, este finisat și utilat modern, iar la subsol deține un garaj și o boxă, spațiu de depozitare. În privința confortului termic, imobilul/blocul este construit din caramida, dispune de centrala termica si geamuri termopan. Acesta detine o curte privata cu poarta automatizata.
Imobilul situat pe o strada inchisa, ofera intimitate si trafic redus, o locatie in mediul urban insa ferita totodata de agitatia si zgomotul cotidean.
Poziționarea favorabilă, într-o zonă centrală dar în același timp liniștită, este susținută de accesul facil spre punctele de interes ale orașului, în imediata apropiere fiind Grădina Botanică, majoritatea clinicilor, universități, BRD, supermarket-uri etc., iar stația mijloacelor de transport în comun se află la doar câteva minute.
Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat!
Pentru mai multe informații și o posibilă vizionare aștept să mă contactați!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare