2 camere si prin Prima Casa, Maurer Residence- comision 0%

42.471 € (760 €/mp) + 5% TVA
  • Constanta, Carrefour
  • ID proprietate: RMX9922
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă55.88 mp camere2 dormitoare1 etaje4 / P+4E băi1 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la31.10.2017

Descriere


Asigurarea locuintei CADOU!
Maurer Residence Constanta va fi cea mai de succes dintre dezvoltarile din Constanta, Maurer avand un renume excelent in piata, la nivel national. De altfel, calitatea executiei si atentia cu care Maurer a lucrat fiecare din proiectele sale anterioare i-au adus dezvoltatorului nu numai premii din industrie, ci si suficienti clienti incat sa dezvolte, in paralel, cele mai cunoscute proiecte din Transilvania, respectiv Avantgarden Brasov si Maurer Residence. Pe scurt, despre Maurer numai de bine!
Acum, dezvoltatorul raspunde cererii pietei Constantei!
„Proiectul Maurer Residence Constanta se remarca de la locatie si pana la sistemul constructiv, de la suprafete si pana la finisaje, de la vecini si pana la vecinatati- practic, nu poti gasi nimic negativ. Cat despre accesibilitate, de aici poti ajunge foarte usor in toate zonele de interes, artere principale ale Constantei, Universitatea Ovidius, statiunea Mamaia sau marile centre comerciale- Tom, Vivo, City Mall.
Am proiectat Maurer Residence Constanta cu gandul de a-ti oferi nu doar o locuinta, o „acasa” pe masura visurilor tale ci si un cartier pe masura visurilor tale, unde copiii tai sa se joace si sa se dezvolte asa cum iti doresti, in siguranta deplina. Construim 3000 de apartamente moderne intr-un ansamblu prevazut cu spatii de joaca si relaxare si nu numai!
Apartamentele de 1, 2 si 3 camere, in blocuri de 4 etaje, dispun de absolut tot ce iti poti dori sau imagina la un apartament modern. Cumparat in stadiul „la cheie", fiecare apartament poate fi personalizat pentru tine caci numai tu vei alege, din paleta de culori si materialele de cea mai buna calitate puse la dispozitie de noi din etapele anterioare, ce iti place.”
Si, pentru ca Maurer se gandeste la totul, va ofera 4 variante de plata pentru ca dvs. sa o alegeti pe cea care va convine: plata integrala, plata in 3 transe-pana la semnarea contractului de cumparare a apartamentului, plata prin Prima Casa si plata in rate la dezvoltator. Pretul de 55900 euro este valabil numai pentru plata cash.
Pretul de listare (care contine TVA 5%) este pretul la suprafata utila a apartamentului, la care se va adauga pretul balcoanelor in suprafata totala de 14,06 mp- 5200 euro.
Alte variante cu suprafata diferita: 53,73 mp, 56,20 mp, 58,60 mp, 61,32 mp, 63,95 mp preturile modificandu-se proportional.
Termenul de finalizare a primelor doua blocuri- mai 2018.
Viata Constantei e mai frumoasa acolo unde cei mai activi, mai inovativi dintre cetatenii sai se muta- in Maurer Residence Constanta.
Consultanta gratuita pentru obtinerea finantarii celei mai avantajoase pentru dvs.
Va asteptam sa ne vizitati: va vom raspunde tuturor intrebarilor si va vom sustine sa va impliniti dorinta de avea nu doar apartamentul dvs. ci si cartierul dvs., asa cum il doriti.
Precizare: preturile sunt valabile numai pentru achizitia in faza de proiect. Oferta este supusa unor termene si conditii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare