Vanzare apartament cu 2 camere cu gradina de 37mp, Ansamblul GOT Residence.

74.300 € (1.326 €/mp) TVA inclus
  • Brasov, Astra
  • ID proprietate: RMX9459
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă56.05 mp suprafaţa construită62 mp suprafaţa curte37 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / P+2E+3R+M băi1 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la20.11.2017

Descriere


RE/MAX CENTRAL va propune spre vanzare un proiect nou de locuinte, situat in zona Calea Bucuresti. Imobilul este bloc tip vila, cu o arhitectura deosebita, cuprinde 10 apartamente si este situat intr-o zona linistita de case, cu acces foarte facil spre zonele de interes public, zone comerciale, gradinite, scoli, spitale si statii pentru mijloacele de transport in comun, mai exact Str. Sfintii Arhangheli.
Blocul va fi construit din caramida si acoperit cu tabla faltuita de culoare gri, izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa iar casa scarii va fi placata cu granit.
Apartamentul pe care il propunem spre vanzare este compus din doua camere, baie, bucatarie, cu o suprafata utila de 56 mp, este situat la parter, beneficiaza de o terasa de 6.34 mp, gradina de aproximativ 37 mp, un loc de parcare si o boxa la subsol.
Finisajele si obiectele sanitare ale apartamentului vor fi de caliatate superioara, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC de culoare gri, cu 5 camere si geam termopan cu trei foi de sticla.

Constructia va incepe in luna Septembrie a acestui an si are ca finalizare si predare luna octombrie a anului 2018.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare