Apartament 2 camere 56 mp Got Residence

71.848 € (1.279 €/mp) + 5% TVA
  • Brasov, Astra
  • ID proprietate: RMX10142
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă56.19 mp suprafaţa construită64 mp camere2 dormitoare1 etaje2 / 1S+P+3E băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX CENTRAL va propune spre vanzare un proiect nou de locuinte, situat in zona Calea Bucuresti. Imobilul este bloc tip vila, cu o arhitectura deosebita, cuprinde 10 apartamente si este situat intr-o zona linistita de case, cu acces foarte facil spre zonele de interes public, zone comerciale, gradinite, scoli, spitale si statii pentru mijloacele de transport in comun, mai exact Str. Sfintii Arhangheli.
Blocul va fi construit din caramida si acoperit cu tabla faltuita de culoare gri, izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa iar casa scarii va fi placata cu granit.
Apartamentul pe care il propunem spre vanzare este compus din doua camere, baie, bucatarie, cu o suprafata utila de 56.19 mp, este situat la etajul p /3, decomandat si dispune de un loc de parcare si o boxa la subsol,o terasa in suprafata de 16.8 mp .
Finisajele si obiectele sanitare ale apartamentului vor fi de caliatate superioara, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC de culoare gri, cu 5 camere si geam termopan cu trei foi de sticla.

Constructia va incepe in luna Septembrie a acestui an si are ca finalizare si predare luna octombrie a anului 2018

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare