Apartament 2 camere parter inalt - Arcul de Triumf - Kiseleff

115.000 € (1.797 €/mp)
  • Bucuresti, Arcul de Triumf
  • ID proprietate: RMX377
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă64 mp suprafaţa construită82 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / 1S+D+P+5E băi1 anul construcţiei2001 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


Apartamentul prezentat, situat parterul inalt al unui imobil construit in anul 2001, cu 5 niveluri, amplasat in imediata vecinatate a Arcului de Triumf, este unul semidecomandat, compus din doua camere, bucatarie si baie, locuri de depozitare, hol de acces generos, recent renovat si finisat cu gust, la un nivel modern si calitativ, astfel incit pentru noii sai locatari nu necesita investitii suplimentare.
Imobilul, supravegheat video, prezinta cite un apartament pe nivel, cu acces prevazut cu interfon. Strada pe care este amplasat ofera locatarilor locuri de parcare supraterane.
Apartamentul este bine impartit si luminos, datorita orientarii W/S-W, generos ca spatii, accesul catre living, dormitor, bai si bucatarie, fiind asigurat printr-un un hol in forma de "L", ce delimiteaza zonele de zi si odihna, fata de cea a utilitatilor.
Zona in care este amplasata proprietatea, in imediata vecinatate a Arcului de Triumf si in apropierea bulevardelor Maresal Averescu, Kiseleff si Aviatorilor, a parcului Herastrau si a pietei Charles de Gaulle, aproape ca nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale capitalei, proprietatea fiind una recomandata tuturor celor ce au nevoie de o locuinta reprezentativa, intima si confortabila, primitoare si calda, ce prezinta armonios toate avantajele dotarilor moderne si de mare utilitate, prezentate mai sus.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare