Loft pe 2 nivele, panorama deosebita, Maurer Residence

48.000 € (1.333 €/mp)
  • Brasov, 13 Decembrie
  • ID proprietate: RMX4586
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă36 mp suprafaţa construită40 mp camere2 dormitoare1 etaje8+9 / D+P+9E băi1 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la22.01.2018

Descriere


Despre Maurer numai de bine! Asa ar suna pe scurt o descriere a ansamblului. Pentru ca de la locatie si pana la sistemul constructiv, de la suprafete si pana la finisaje, de la vecini si pana la vecinatati-nu poti gasi nimic negativ.
Apartamentul propus spre vanzare este situat la ultimele 2 etaje, se desfasoara pe o suprafata construita de 40 mp si dispune de scara interioara.
imobilul este compartimentat asfel:
Etajul 8- Living, Bucatarie, Grup sanitar
Etajul 9: Dormitor
Finisajele.
Apartamentul dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la un apartament modern. Cumparat in stadiu de "rosu", apartamentul a fost personalizat de catre proprietari. Diferentele se vor observa in principal la tocaria interioara, la calitatea materialelor ceramice folosite in bai si la obiectele sanitare alese, dar si la parchet, gresie, faianta.

Ansamblul.
Maurer Residence este una dintre dezvoltarile de succes din Brasov, avand un renume excelent in piata. De altfel, calitatea executiei si atentia cu care a fost lucrat, i-au adus dezvoltatorului nu numai premii din industrie, ci si suficienti clienti incat sa dezvolte in paralel cele mai cunoscute proiecte din Transilvania, respectiv Avantgarden Brasov si Maurer Residence.

Ultimele etaje:
Apartamentul se afla la ultimele 2 nivele, respectiv etajul 8 si 9 si este destinat celor care vor sa fie "deasupra tututor". Cei care vor sa se bucure de peisajul superb si de faptul ca se vede jumatate din oras de pe canapeaua din living.

Pret 46.000 Euro/Nemobilat
48.000 Euro/complet mobilat si utilat lux
*Preturile includ locul de parcare si boxa la subsol

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare