Apartament cu 2 camere semidecomandat Ion Mihalache - Averescu

65.500 € (1.236 €/mp)
  • Bucuresti, 1 Mai
  • ID proprietate: RMX2373
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă53 mp suprafaţa construită64 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / 1S+P+11E+12R băi1 anul construcţiei1983 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la etajul al 3-lea al unui imobil cu 11 niveluri, imobil de constructie 1983-1984, recent anvelopat si amplasat, la randul sau in intersectia formata de bulevardele Ion Mihalache - Maresal Averescu - Turda.
Apartamentul prezentat are vederea catre spatele imobilului, catre o zona deschisa, linistita si ferita de tumultul bulevardului.
Proprietatea necesita renovare, lucru ce poate manifesta pentru viitorul proprietar avantajul de a nu fi nevoit a indeparta lucrari de finisaj existente. Imobilul a fost de curand reabilitat termic si prezinta tamplarie de exterior din PVC, cu geam termopan.
Apartamentul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau spre a fi ocupat de catre o firma ce si-ar putea desfasura aici activitati specifice de birou.
Zona in care se afla proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de prezentari suplimentare, in vecinatatea sa aflandu-se parcurile Herastrau, Kiseleff si Copilului...zona bine conectata la toate punctele de interes social, cultural, comercial si de divertisment ale orasului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare