De inchiriat ap 2 cam tip studio in complex Plopilor Vest

470 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Plopilor
  • ID proprietate: RMX10943
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă68 mp suprafaţa construită80 mp camere2 dormitoare1 etaje6 / P+10E băi1 anul construcţiei2007 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va prezinta spre inchiriere un apartament fumos in Plopilor Vest (in blocul semiluna). Apartamentul este proaspat renovat si e la prima inchiriere. Acesta are o compartimentare diferita decat cea "clasica", pentru ca cei 68 mp includ o zona de living semi-separata de bucatarie si o zona de dormitor iarasi semi-separat de living, deoarece nu exista usa intre acestea.
Apartamentul are paza 24/7 si acces cu bariera, in plus are in proprietate un loc de parcare subteran.
Locuinta ofera o intimitate si un confort deosebit atat prin amenajare cat si din punctul de vedere al locatiei - cu curtea ingrijita, cu terenurile de sport in spatele blocului si Parcul Rozelor in zona.
Mobilierul este nou cumparat, totul este curat si miroase a "acasa".
Ca si dotari electrocasnice: exista masina de spalat vase Whirlpool incorporata, combina frigorofica Ariston HotPoint incorporata, hota Franke cu evacuare externa, chiuveta cu baterie Franke, cuptor cu microunde Whirlpool, masina de spalat haine Whirlpool, TV Smart LG 4K 108 cm (43"), consola jocuri Sony PS4, fier de calcat, masa calcat, uscator rufe, Aspirator Samsung, Internet prin RDS cu viteza 300 Mbps, Roter WiFi.
Ca si mobilier apartamentul are in zona de living o canapea extensibila piele Mobexpert, un pat Mobexpert in dormitor 1.6m x 2m, dressing generos, masa cu scaune pentru bucatarie si masa cu 2 scaune pentru terasa.
Apartamentul este dotat cu bun gust si ofera un confortabil extraordinar.

Pentru alte detalii si vizionari, astept telefonul dvs!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Curte Irigații
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare