Oportunitate la km.0, randament atractiv, 0% comision. Varianta rate!

445 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Bucuresti, P-ta Sfantul Gheorghe
  • ID proprietate: RMX15602
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă58 mp suprafaţa construită63 mp camere2 dormitoare1 etaje7 / P+7E băi1 anul construcţiei1940 tip imobilapartamente actualizat la18.05.2018

Descriere


Acest apartament minunat cu 2 camere, o suprafata de cca 60 mp si o vedere panoramica superba, situat perfect in imediata apropiere a Pietei Unirii este reprezentat in exclusivitate de catre compania de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group.

Chiar daca este situat in imediata apropiere de cea mai vibranta zona a Bucurestiului si la cativa pasi de Centrul Vechi al orasului, apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc interbelic cu acces securizat este unul foarte linistit si intim si este achizitionabil fara credit bancar. Exista insa teoretic si posibilitatea asigurarii finantarii, a achizitionarii si in rate lunare la vanzator timp de 10 ani, in locul finantarii bancare. Marimea primei transe si a ratelor lunare varianza, insa puteti deveni proprietarul acestui superb imobil generator de venituri cu minim 25.000 euro ca prima transa, la semnare.

Imobilul este pozitionat la doar cateva minute de mers pe jos de fata de Unirii, Universitate si de numeroase restaurante, baruri, cluburi sau alte puncte de interes turistice, culturale si chiar de shopping.

Apartamentul este complet si calitativ renovat, mobilat si utilat - cozy style. Dispune de o bucatarie complet echipata, un living foarte confortabil, o baie cu acces atat dintr-un hol suficient de mare, cat si din dormitorul foarte spatios si luminos.

Pretul la care este oferit acest apartament versatil este unul rezonabil pentru un apartament cu toate aceste beneficii si caracteristici, iar apartamentul se vinde „asa cum e”.

Imobilul este ideal atat pentru locuire, pentru second home, pentru inchiriere pe termen lung sau pentru operare in regim hotelier (Booking/Airbnb).
De altfel este inchiriat la acest moment cu un randament de peste 7 %, producand venituri menite a acoperi ratele.

Concluzionand – pozitia ideala, intimitatea, compartimentarea, suprafata, vederea, versatilitatea in posibilitatile de utilizare, faptul ca e ready to move/rent si nu in ultimul rand pretul de achizitie care permite atat un randament semnificativ, cat si un potential de apreciere in viitor – toate acestea recomanda apartamentul ca un „must have” pentru cei care cauta o proprietate „affordable” in inima capitalei, pentru destinatie investitionala sau pentru uz personal.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare