EXCLUSIVITATE! Inchiriere apartament 2 camere in vila cart Grigorescu

650 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Grigorescu
  • ID proprietate: RMX14932
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp suprafaţa construită110 mp suprafaţa curte317 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+Pod băi2 anul construcţiei1932 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la inchiriere!
RE/MAX Grup de Lux ofera la inchiriere un apartament de 2 camere situat intr-o vila din zona de case a cartierului Grigorescu. Cladirea construita in perioada interbelica, cea mai valoroasa perioada din istoria Romaniei din punct de vedere arhitectural, este tipica stilului timpurilor respective. Se pot observa liniile elegante si solutiile interesante adoptate de arhitecti, constructia solida si bine proportionata, interioarele inalte si spatiile generoase, zonele de zi bine vitrate, balcoanele si casa scarii cu detalii de Art Deco.
Cladirea are regim de inaltime S+P+E si este compusa din 2 apartamente, unul la parter iar al doilea la etajul vilei, acesta reprezentând oferta noastra.
Apartamentul de la etaj are 90 mp utili si se compune din 2 camere inalte si spatioase, 1 antreu, 1 bucatarie, 1 camara de alimente, 1 baie si 1 WC de serviciu.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o locuinta deosebita intr-o zona consacrata de case, cu trafic redus si multa verdeata.
Prin locatia deosebita, calitatea si valoarea constructiei, oferta se numara printre ofertele de top din piata imobiliara clujeana!
Fotografiile din prezentarea interioara nu apartin ofertei.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare