Oportunitate inchiriere 2 camere Rond Alba Iulia-Bucuresti, birouri/comercial

410 €/lună (6 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Alba Iulia
  • ID proprietate: RMX3519
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă65 mp suprafaţa construită68 mp camere2 etaje1 / P+8E băi1 anul construcţiei1990 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Va prezentam spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat intr-o zona foarte apreciata a Bucurestiului, zona care din multe puncte de vedere intruneste toate exigentele unui potential chirias. Imobilul in care este pozitionata proprietatea este situat pe Bulevardul Unirii (reper - Alba Iulia), fiind aproape de mijloace de transport in comun, supermarket-uri, banci, restaurante, terase, magazine (iar alte centre de interes se regasesc in zona).
In fata imobilului regasim o parcare mare, pe care o puteti folosi si care poate fi accesata de clientii care vor veni la dumneavoastra (proprietarul nu doreste sa inchirieze apartamentul in regim rezidential). Imobilul se gaseste intr-o stare excelenta, este bine intretinut, beneficiaza de paza permanenta iar majoritatea apartamentelor sunt inchiriate.
Apartamentul se afla la etajul 1/8, iar ca suprafata este spatios, avand 68 mp construiti si 65 mp utili, structura decomandata, cu 3 balcoane cu vedere spre Casa Poporului. Este complet renovat si proaspat zugravit.
Proprietatea ofera un raport calitate-pret foarte bun, astfel incat va asteptam la vizionare pentru a va convinge de beneficiile pe care le poate oferi inchirierea acestui apartament.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare