Apartament 2 camere Aviatiei

91.900 € (1.767 €/mp) + 5% TVA
  • Bucuresti, Aviatiei
  • ID proprietate: RMX14244
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă52 mp suprafaţa construită65 mp camere2 dormitoare1 etaje1+2+3 / P+4E+M băi1 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare apartamente cu doua camere aflate intr-un imobil nou, construit in anul 2017.
Amplasat in zona exclusivista Aviatiei-Herastrau, acest nou proiect este cel mai nou condominium de tip vila propus de agentia noastra.
Acesta beneficiaza de un design cu personalitate, cu posibilitatea de a alege dintre cele 3 apartamente ramase. .
Imobilul este amplasat pe o strada incredibil de linistita, ceeea ce ofera relaxarea mult visata dupa o zi epuizanta de munca .

Locatia a fost atent selectionata ,distingandu-se prin accesul facil spre parcul Herastrau,malul Promenada si afandu-se la cateva zeci de metri de importanti retailer (Mega Image si Lidle) .

Din punct de vedere tehnic imobilul este realizat structural din beton armat, zidarie de caramida, acoperis din tigla metalica Lindab, hidroizolatii flexibile, tamplarie Rehau cu geam termopanlow-e 4 seasons, balustrazi metalice, interfon.
Termoizolarea a fost privita cu maxima atentie inca din momentul proiectarii, alegandu-se pentru exterioare caramida Porotherm de 25 cm si placarea cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa acrilica; placa etajului 1 este izolata cu polistiren de 15 cm.

Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica proprie (Ariston 24 KW condensatie), bransament individual contorizat de curent, apa si gaz,grupuri sanitare utilate, usa metalica ,usi interior Bella Casa, parchet superior calitativ, dotare cu prize de curent, prize catv si intrerupatoare modulare, cat si de posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare suprateran.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare