2 camere in Gheorgheni, cu chirias cu tot!

79.900 € (1.631 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX14169
Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă49 mp suprafaţa construită53 mp camere2 dormitoare2 etaje10 / 1S+P+10E băi1 anul construcţiei1970 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


RE/MAX Premium le ofera celor interesati de investitii imobiliare un apartament "la cheie", situat in Gheorgheni, unul dintre cele mai dezirabile cartiere clujene, mai precis in zona Hermes. In suprafata utila de aproape 50 mp, apartamentul este compus din 2 camere, o bucatarie, o baie, un antreu, o logie si un balcon. A fost finisat la finalul anului trecut cu materiale de ultima generatie, mobilat si utilat cu mult bun gust si fara restrictii la capitolele calitate si aspect. Mobilierul si electrocasnicele sunt nou-noute, iar faptul ca apartamentul este situat la etajul 10 (fara probleme de izolatie) ofera beneficiul unei privelisti spectaculoase asupra orasului.
Oferta se adreseaza in primul rand investitorilor pentru ca in prezent este inchiriat cu suma de 490 euro / luna, iar chiriasul trebuie pastrat pana la expirarea contractului de inchiriere. Daca se doreste, contractul poate fi prelungit.
Un apartament frumos, care isi merita pretul!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare