2 camere de inchiriat Iancu Nicolae in complex rezidential

600 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX447
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă63 mp suprafaţa construită76 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / 1S+P+6E+7R băi2 anul construcţiei2010 tip imobilapartamente actualizat la02.03.2018

Descriere


Va prezint un apartament cu doua camere semidecomandat, situat la etajul 4 al unui imobil cu regim de inaltime S+P+6E+7R, amplasat intr-una dintre cele mai dezirabile zone rezidentiale din Bucuresti. Livingul cu bucatarie semideschisa, complet mobilata si utilata, dormitorul, cele doua bai, balconul de dimensiuni mai mult decit generoase, alaturi de locul de parcare subteran, completeaza imaginea spatioasa si cu impartiri moderne ale acestui apartament.
De asemenea, apartamentul dispune de toate utilitatile si facilitatile unei proprietati moderne, pozitionate intr-un imobil care pune la dispozitia celor ce il locuiesc un domeniu privat si atent supravegheat, locuri de parcare pentru cei aflati in vizita, un lift de ultima generatie, holuri de acces ce beneficiaza de lumina naturala.
Un loc de parcare suprateran este oferit gratuit. Orice parcare suplimentara se poata achita, in limita disponibilitatii, dupa cum urmeaza:
Un loc parcare individual la exterior: 30 EUR/luna;
Un loc parcare individual la subsol: 50 EUR/luna;
Doua locuri parcare nedecomandate la subsol: 80 EUR/luna;
Boxa, situata pe etaj, este oferita optional la un cost suplimentar de 50 EUR/luna.
La costul chiriei vor fi adaugate cheltuielile lunare proprii si cota parte din cheltuielile comune efectuate de chirias privind: curentul electric, gazele, apa, telefonul, internetul, cablul TV, ridicarea gunoiului, curatenia spatiilor comune, service lift, service centrala, salariu administrator cladire si cota parte din orice alte cheltuieli specifice cladirilor de apartamente: ~ 70 EUR/luna.
GARANTIA: Garantia este contravaloarea a doua chirii lunare. In cazul eliberarii mai devreme de un an de zile, contravaloarea unei chirii lunare se va retine din garantie ca penalitate.
Zona in care este amplasat imobilul este una binecunoscuta si dezirabila, zona ce abunda in spatii de recreere, mall, magazine, farmacii, clinici, scoli si gradinite private, mijloace de transport in comun, parc, padure...

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare