De vanzare cladire de birouri, 2852 mp

1.200.000 € (421 €/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Bulgaria
  • ID proprietate: RMX11717

Caracteristici


suprafaţa utilă2852 mp suprafaţa construită468790 mp etaje? / 6 băi5 anul construcţiei1970 tip imobilbirouri actualizat la16.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre vanzare o cladire ideala pentru spatiu de birouri dar care poate fi reconvertita si pentru alte utilizari. Cladirea este situata in zona industriala foarte accesibila
Imobilul este dispus pe 5 nivele (P+M+3), suprafata totala de 2852 mp. Suprafata pe fiecare nivel este de aproximativ 550mp.
Cladirea a fost construita inainte de 1990, structura de rezistenta fiind pe stalpi de beton (cadre).
Zona de parter si etajul 1 sunt in prezent inchiriate cu posibilitate de pastrare chiriasi sau reziliere.
Cladirea dispune de locuri de parcare - aproximativ 300 mp.
Exceptand parterul, celelalte etaje permit amenajarea de spatii de birouri sau cladirea poate fi transformata intr-o pensiune cu regim hotelier cu zona de luat masa la parter, structura pe cadre permite compartimentari flexibile, ceea ce o face ideala pentru investitii.
Din totalul de 5 etaje, 3 sunt amenajate, celelalte etaje sunt nefinisate. Etajul 2 permite chiar si impartirea pe 2 nivele, inaltimea lui fiind suficienta.
Destinatia cladirii poate sa fie foarte variata, de la cladire de birouri pana la spatii de productie usoara. Deasemenea nu trebuie neglijat nici segmentul Horeca, imobilul este situat intr-o zona in plina dezvoltare economica.
Accesul se realizeaza foarte facil atat cu masina cat si cu mijloacele de transport pentru viitorii angajati/locatari.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare