Spatii de birouri de inchiriat - Exclusivitate

18.046 €/lună (7 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Gara
  • ID proprietate: RMX11685
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă2578 mp camere6 etajeParter+1+2+3+4+5 / P+5E băi20 tip imobilbirouri actualizat la30.07.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune la inchiriere, in exclusivitate, acest imobil de birouri. Structurat pe sase niveluri, P+5E, imobilul ofera o suprafata totala utila de birouri de 2578 mp (aproximativ cate 445 mp pe un nivel). Momentan, intreg imobilul este intr-o revitalizare si renovare totala, finalizarea fiind stabilita pentru luna august 2018.
Spatiile sunt aerisite, dispun de lumina naturala pe intreaga zi, avand ferestre pe toate laturile. Structura interioara este pe stalpi, astfel se pot face compartimentari personalizate pe activitatea si necesitatile fiecarui viitor chirias.
Imobilul are o curte foarte spatioasa, unde se vor amenaja pe langa spatiile verzi si de relaxare, peste 60 de locuri de parcare exterioare, acces securizat cu bariera. Acestea se inchiriaza la pret la 30 euro/loc/luna+TVA (negociabil). Separat de pretul chiriei, fiecare chirias va datora costuri administrative estimate la 2 euro/mp+TVA.
Zona in care este amplasat imobilul este foarte usor accesibila atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun (statia se afla de 200 metri), mai ales ca se afla pe unul dintre arterele principale de exist din Cluj Napoca spre Zalau. Pe langa magazine alimentare, in zona gasim si benzinarii, farmacii, cabinete medicale, gradinite, supermarket, agentii bancare etc. Gara Cluj Napoca se afla la o distanta de 5 minute, de unde exista conexiune cu mijloace de transport in comun catre orice zona a orasului.
Recomandam aceste spatii tuturor companiilor care au nevoie de suprafete relativ mari pe un singur nivel, companiilor pentru care confortul angajatilor conteaza.
Imobilul se poate inchiria pe nivele sau in intregime.
Comision 0% la inchiriere!

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare