Exclusivitate - Cladire Multifunctionala Satu Mare Comision 0 %

2.100.000 € (875 €/mp) + 19% TVA
  • Satu Mare, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX15846
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă2400 mp suprafaţa construită2600 mp etajeDemisol+Parter+1 / D+P+1E anul construcţiei2004 tip imobilspatii-comerciale actualizat la18.05.2018

Descriere


Va aduc in atentie, spre vanzare in Exclusivitate si cu Comision 0 %, Europa Plaza - Cladire Comerciala cu regim de inaltime D + P + 1E (inalt 6 m) si cu o suprafata totala de 2600 mp, situata pe strada Decebal vis-a-vis de Sinagoga, intr-o zona cotata ca una foarte buna, aici fiind unul dintre polii de business ai orasului.
Constructia cladirii a fost finalizata in anul 2004, si dispune de urmatoarele facilitati: acces stradal, lift interior, supraveghere video, sistem alarma, senzor incendii, cablare internet, tavan casetat, multiple grupuri sanitare pe fiecare nivel.
Cu o posibilate de parcare subterana de peste 30 locuri si cu posibilitate de extindere, restaurant rooftop pe structura usoara, potentialul proprietatii este extraordinar.
Beneficiind de o pozitionare strategica si de o suprafata totala generoasa, cladirea poate avea destinatii multiple: Hotel/Pensiune, sediu bancar, showroom prezentare, policlinica medicala, supermarket, centru de recreere si divertisment, cladire evenimente.

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori: OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea tranzactionarii!

Pret: 2.100.000 € + 19 % T.V.A. (deductibil)

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare