Pensiune in Predeal, 16 camere, zona Cioplea

180.000 € (265 €/mp)
  • Predeal, Cioplea
  • ID proprietate: RMX5081
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă680 mp suprafaţa construită800 mp suprafaţa teren622 mp camere16 dormitoare15 etajeD+P+1E+M băi10 anul construcţiei2000 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Vă propunem spre vânzare o pensiune cu 34 de locuri de cazare, situată în Predeal, zona Cioplea, într-o zonă peisagistică deosebită.
Vila a fost dată în folosinţă în anul 2002 şi are un regim de înălţime de D+P+I+M cu o capacitate de 16 camere dotate corespunzător clasificării de trei stele.
Vila este construită pe un teren de 622,8 m.p., din care construcţia ocupă o suprafaţă de 230,1 m.p. , iar curtea 432,7 m.p. Terenul este deţinut în baza unui contract de concesiune încheiat pe un termen de 99 de ani.
Imobilul este construit în sistem duplex putând funcţiona şi ca două corpuri independente, singurele spaţii de comunicare fiind : o uşă la nivelul mansardei şi linvingul care însă poate fi împărţit în două părţi egale prin peretele mobil din geam termopan montat la nivelul livingului.
Imobilul are prevăzute un număr de 8 locuri de parcare.
Suprafaţa utilă este de 676,07 m.p. şi are următoarea distribuţie :
A.demisol : suprafaţă de 195,12 m.p. compus din : living , două bucătării , două camere în care se află centralele termice , două grupuri sanitare şi un spaţiu de depozitare
B.parter : suprafaţă de 182,84 m.p. , compus din : 4 dormitoare cu 4 grupuri sanitare. Din aceste camere se poate ieşi pe o terasă de 32 m.p. cu vedere spre Valea Prahovei
C.etaj I : suprafaţă de 155,28 m.p., compus din 6 camere, pe acest nivel sunt 2 grupuri sanitare. Patru dintre aceste camere au balcon
D.mansardă : suprafaţă de 142,83 m.p., compusă din : 6 camere , pe acest nivel sunt 2 grupuri sanitare
Toate camerele au geam termopan , mochetă şi sunt dotate cu paturi matrimoniale cu saltea tip Relaxa, aşternut complet (pilotă, pernă şi lenjerie), mobiler adecvat dulap dublu, oglindă, masuţă televizor, comodă, veioză, televizor conectat la cablu, perdele de voal cu draperii pluşate, tablouri şi zugrăveli lavabile.
Bucătăriile sunt dotate cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masă cu scaune, mobilier de bucătărie, hotă electrică, filtru de cafea. Pereţii sunt placaţi cu faianţă , iar pardoseala este din gresie. Ambele bucătării au cămară proprie dotate cu rafturi.
Livingul are pereţii placaţi cu piatră de râu, iar pardoseala este din gresie. În living se găsesc două mese din fier forjat cu scaune, televizoare, covor, exitând posibilitatea împărţirii în două a livingului printr-un perete din geam termopan. La geamurile din living sunt motate jaluzele verticale. Intrarea în living se face printr-o recepţie închisă în geam termopan având pardoseala din gresie.
Scările interioare sunt pavate cu gresie şi sunt prevăzute cu mână curentă din inox.
Băile au pereţii placaţi cu faianţă , pardoseală din gresie şi sunt dotate cu duşuri.
Curtea este pavată cu dale şi gresie de exterior fiind prevăzută cu un grătar construit din cărămidă. Împrejumirea este realizată dintr-un gard de lemn.
Vila are sistem propriu de încălzire pe gaz asigurat cu două centrale Vaillant şi este racordată.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare